Meer resultaten voor tandarts

tandarts
 
Tandartsen Dentart Flora.
Ga je minstens 1 keer per jaar naar de tandarts op controle, dan betaal jij minder remgeld dan iemand die zelden op controle gaat. Deze regel is van toepassing op bijna alle tandheelkundige behandelingen. Hebt u een volledige gebitsprothese, dan is deze regel ook voor u van toepassing.
Tandartsenpraktijk Luc Stevens Voorstelling.
De praktijk breidde uit in 1994 met een tweede tandarts, Charlotte Mestdagh. Twee jaar later werd in Ten Putte 31 een tweede behandelingsruimte voorzien. Enkele jaren later kwam Karolien Windels ons team versterken en dit in een nieuwe, derde, behandelingsruimte.
De Smilekliniek Tandheelkunde, orthodontie, implantologie en meer.
Infectiebeheersing is steeds onze prioriteit geweest zoals u al zal gemerkt hebben bij eerdere bezoeken, maar deze nieuwe tijden brengen nieuwe regels met zich mee. Onze praktijk volgt de aanbevelingen voor infectiebeheersing van de Vlaamse Beroepsverenigingen Tandartsen, de Hoge Gezondheidsraad en het Belgisch kenniscentrum over welzijn op het werk.
Dental Office Puurs Tandartspraktijk te Puurs-Sint-Amands.
T 03 336 24 76. Tandartspraktijk te Puurs-Sint-Amands., met reeds 20 jaar ervaring in het vak. Wij helpen u graag verder. Ontdek meer over ons team. Dental Office Puurs bestaat uit een professioneel team onder deskundige leiding van Tom Clauwaert.
Home Anne Aertsen.
Van 08.30 tot 19.00. 02 687 33 57. 09 033 99 69. Anne Aertsen Tandarts Dentiste Dentist Terhulpensesteenweg 190 3090 Overijse 02 687 33 57 anne.aertsen@telenet.be. Designed and coded by Bertrand and Corentin. with help of twitter bootstrap. Tandarts Dentiste Dentist.
Tandarts Lefevre.
Info voor vertegenwoordigers. Welkom bij tandarts Monique Lefevre. Ik ben niet geconventioneerd. indien u de afspraak niet kan nakomen worden de niet afgemelde afspraken in rekening gebracht. voor courant tandheelkundig werk zoals, mondonderzoek, tandsteenverwijdering, radiologisch onderzoek, vullingen: afspraken van 30 min voorzien.,
Tand en Mondzorg Overmere uw tandarts in Overmere.
Wij zullen hiervoor indien nodig faceshields, ffp2/3 maskers, extra mondspoelmiddelen gebruiken en doortastende hygiƫnemaatregelen treffen. Volg goed de richtlijnen van de tandartsen en assistentes op zodoende een veilige omgeving voor iedereen te creƫeren. Wij danken jullie voor jullie begrip en medewerking!
Vlaamse Beroepsvereniging Tandartsen www.vbt.be.
RIZIV-nomenclatuur en tarieven. Tandarts van wacht. Crisis-overbruggingsrecht bij een aanzienlijke omzetdaling. Persoonlijk beschermingsmateriaal en ander Covid-19 gerelateerd materiaal. Beste preventieve maatregelen voor COVID-19 in de tandartspraktijk. Hulp bij het Covid-vaccinatieprogramma. NIEUW: twee gestandaardiseerde documenten om te geven aan de patint.
Home Tandartsenpraktijk De Preventie Meise.
Kroon en Brugwerken kunnen zowel op natuurlijke tanden als op implantaten geplaatst worden. Enige voorwaarde bij plaatsing op natuurlijke tanden is dat het aantal ontbrekende tanden beperkt moet zijn. Onze kroon en brugwerken vervangen de ontbrekende tanden op een onzichtbare manier.
tandartsenpraktijk klinident multidiciplinaire groepspraktijk.
Tandarts Alina Burda. Tandarts Sarah Bogaerts. Tandarts Elena Carp. Tandarts Isabelle Smeets. COVID-19 update Corona virus. Sluiten en bevestigen Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan.
Naar de tandarts in coronatijd, hoe gaat dat? MAX Vandaag.
Dat is ook de reden dat u al wel weer een bezoek kan brengen aan de tandarts, maar nog niet aan de kapper of schoonheidsspecialist. Ondanks dat u de tandarts nu weer voor een reguliere afspraak mag bezoeken, gaat een bezoek niet zoals voorheen.

Contacteer ons