Meer resultaten voor whatsapp

whatsapp
 
WhatsApp: 5 nieuwe functionaliteiten die je misschien gemist hebt.
Gebruik je WhatsApp op Android? Houd dan de chat die je wilt pinnen wat langer ingedrukt om de optie te selecteren. Als je WhatsApp op een iOS-apparaat gebruikt dan kun je de chat naar rechts slepen om het gesprek vast te zetten.
Let op: criminelen proberen je Whatsapp over te nemen en dit kun je er tegen doen Dagblad van het Noorden.
Dat is een pincode die je zo nu en dan moet invoeren om te bevestigen dat jij de eigenaar van het account bent. Ook bij opnieuw inloggen in Whatsapp, zoals de criminelen doen, is die pincode dan nodig. Instellen kan door in Whatsapp te klikken op: instellingen Account Verificatie in twee stappen.
WhatsApp for Business MessageBird.
Ga snel aan de slag met simpele stap-voor-stap tutorials. Snel aan de slag met eenvoudige quickstarts. Communiceer met je klanten via WhatsApp. Automatiseer notificaties en bied support via onze omnichannel Inbox of WhatsApp API, die officieel door WhatsApp is ondersteund.
Het gebruik van WhatsApp Web Chrome Web Store.
Facebook of WhatsApp niet onderschrijven of sponsoren van dit app. De naam van deze chrome web-applicatie is toegestaan door WhatsApp Inc met een e-mailbevestiging vanaf mei 2016. Alle afbeeldingen en teksten voldoet aan richtsnoeren voor het handelsmerk van Facebook en WhatsApp handelsmerk richtsnoeren.
Stand van zaken WhatsApp voor gemeentelijke dienstverlening VNG.
Dit onderzoek brengt de risicos omtrent de privacy-aspecten van het gebruik van WhatsApp for Business door gemeenten voor de beantwoording van eenvoudige vragen van inwoners in beeld. Met dit document kan iedere gemeente beoordelen hoe het eventuele risicos van het gebruik van WhatsApp voor eenvoudige, informatieve berichten kan afdekken.
WhatsApp app review Zo bereikbaar als je zelf wilt zijn.
Als je even geen telefoon bij je hebt of liever een gesprek op de computer voert, heb je ook de mogelijkheid om WhatsApp op je computer te gebruiken, met WhatsApp Web. Dit is vooral handig voor bedrijven die WhatsApp aanbieden als een vorm van klantenservice.
WhatsApp: deze 5 dingen doen we allemaal verkeerd WANT.
WhatsApp logo Afbeelding: Ritchie B. WhatsApp als nieuwsbron. Niet iedereen gebruikt natuurlijk de familiechat als betrouwbare nieuwsbron, maar toch circuleren er allerlei geruchten via WhatsApp rond die vaak niet waar zijn. En juist in deze tijden wil je dat voorkomen.
WhatsApp downloaden. Taal.
WhatsApp downloaden voor. Ga naar whatsapp.com/dl op je mobiele telefoon om de app te installeren. Door WhatsApp te installeren, ga je akkoord met onze Voorwaarden Privacybeleid. WhatsApp downloaden voor. Mac of Windows PC. WhatsApp moet geïnstalleerd zijn op je telefoon.
Videobellen met acht personen in WhatsApp is nu beschikbaar Tech AD.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple Appstore
Videobellen met acht personen in WhatsApp is nu beschikbaar. Gebruikers van WhatsApp kunnen vanaf vandaag een video of voice-groepsgesprek voeren met meer dan vier deelnemers. In de vandaag gelanceerde update van de app kunnen nu gesprekken worden gevoerd met maximaal acht mensen.
WhatsApp-fraude herkennen en voorkomen Consumentenbond.nl. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Dan kunnen criminelen niet meer makkelijk je WhatsApp-account overnemen en bekenden oplichten. Open WhatsApp en tik op Instellingen Account Verificatie in 2 stappen Inschakelen. Kies een code die je niet kunt vergeten, maar die niet te makkelijk te raden is.
WhatsApp.
Whatsapp met ons. Het Caiway Online team is zeven dagen per week van 09.00 tot 21.00 uur beschikbaar op WhatsApp om uw vragen te beantwoorden. Ook zijn wij beschikbaar voor direct contact met een eigen account op Twitter en Facebook.

Contacteer ons