Op zoek naar kinderfeestje?

kinderfeestje
 
Kinderfeestje Al vanaf 1650, p.p. All in Echt.
Dit kinderfeestje bestaat uit ontvangst met cake, 1 uur bowlen, 1 heat karten, een pauze met een zakje chips, het hele feestje onbeperkt ranja en als afsluiting frietjes met mini-snacks en saus. Uitsluitend te reserveren op woensdag en zaterdag voor kinderen t/m 12 jaar. Gemiddeld duurt een kinderfeestje ongeveer 3 uur. Dit is afhankelijk van de activiteiten die je kiest en de drukte.
Kinderfeestje bij de bioscoop van Figi!
Kinderfeestje met film in Bioscoop Figi. Figi is dol op feestjes en nodigt alle jarige kinderen graag uit om samen met vriendjes en vriendinnetjes een onvergetelijk verjaardagsfeestje in Figi te vieren. Naar de film met al je vriendjes en vriendinnetjes in Bioscoop Figi! Vier je kinderfeestje in Bioscoop Figi.
Kinderfeestjes bekijk onze 5 opties Boerderij de Boerinn.
Kijk dan bij onze arrangementen! Alle activiteiten Binnen Bruiloft Buiten Creatief Kinderfeestje Teambuilding Vrijgezellen. Leuke spellen in het weiland en over het water! Pas maar op dat je er niet invalt. Van 8 tot 12 jaar. Kinderfeestje Ontdek de boerderij.
Kinderfeestje op Tiengemeten Natuurmonumenten. Close.
Jij kunt de insecten helpen nestgelegenheden te maken, bijvoorbeeld door zon leuk zelfgemaakt insectenhotel in je tuin of op je balkon te plaatsen. Tijdens dit kinderfeestje maak je jouw eigen insectenhotel. De insecten zullen het hotel al snel weten te vinden!
Kinderfeestjes zwembad het wedde Zwembad Het Wedde.
Voor kinderfeestjes Jipper Jipst is het maximale aantal kinderen 12. Per kinderfeestje krijgen maximaal 2 begeleiders gratis entree tot zwembad Het Wedde excl. Bij het kinderfeestje Disco Jip kan Jips Hippomeal alleen voorafgaand 1 uur van tevoren aan de AquaDisco genuttigd worden.
Kinderfeestje thuis Hobby Gigant.
Of ga je liever naar iets als een Kids Playground? Een vriendin stelde mij deze vraag, maar aangezien onze kinderen niet meer de leeftijd van een kinderfeestje hebben, dacht ik terug aan de vele feestjes die wij gevierd hebben. De meeste thuis en ik denk 2 buitenshuis.
Kinderfeestje in het Mauritshuis.
Kinderfeestje in het Mauritshuis. Kinderfeestje in het Mauritshuis. Vier je verjaardag in het Mauritshuis! Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee naar het museum en ontdek de verhalen van Maurits Muis. Of maak een schilderij met verf die je zelf hebt gemaakt.
Actief kinderfeestje Kinderfeestjessite, alles over kinderfeestjes.
Speeltuin feestje bij De Batavier. Speelderij De Batavier. Klimfeestje bij Klimhal Amsterdam. Go Dive Houten. Actief waterfeestje bij Vinkeveen Haven. Vier je kinderfeestje op boerderij De Boterbloem. Boerderij De Boterbloem. Actief kinderfeestje bij t Platteland. Speel en activiteitenboerderij t Platteland.
Jarig in ARTIS.
Vier je verjaardagsfeestje in ARTIS. Tussen de dieren en planten of in de pluktuin. Speur in het park. Dit verjaardagsfeestje kun je elke dag van de week, op elk tijdstip, vieren. In verband met de maatregelen rondom het coronavirus zijn de verjaardagsfeestjes in ARTIS tijdelijk niet te boeken.
Kinderfeest Kidsplaza.
Kinderfeestjes knutselen Hippe Freubels.
Daarna gaan we knutselen en dat is met elk feestje anders omdat de jarige zelf kan kiezen wat ze willen knutselen. Tussendoor eten we chips en kan er nog drinken gepakt worden. Als extra optie kunnen kinderen nog geschminkt worden of een glittertattoo krijgen.

Contacteer ons