Op zoek naar chatten?

chatten
 
Chatten 16 definities Encyclo.
1 Communiceren 2 Computerterm 3 Direct communiceren met elkaar via het internet 4 Internetterm 5 Kletsen door middel van tekstberichten op internet 6 Online praten 7 Online tekstberichten uitwisselen 8 Praten via de computer 9 Praten via internet 10 Rechtstreeks online corresponderen 11 Via internet met elkaar praten. Gevonden op https//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Chatten/1.: communicatie Chatten van het Engelse to chat: kletsen, praten is het voeren van een gesprek door het over en weer typen van tekst tussen twee of meer gebruikers van computers.
CHATTEN Kortingen Ervaringen.
100% Spamvrij, wij spammen nooit! Chatten voor en nadelen. Chatten reactie plaatsen. Heb je zin om lekker te chatten en nieuwe mensen te leren kennen? Probeer dan www.chatten.nl eens. De website staat vol met leuke en ondeugende vrouwen die graag met jou willen chatten.
Gratis chatten en daten in de chatroom van Gratis.nl.
Daten en kletsen in een gezellig online gesprek. Wil je gewoon even een praatje maken of ben je single en op zoek naar een vriendin om te daten of te flirten? Kijk dan eens in onze gezellige online chatbox. Hier kun je gezellig gratis chatten met andere gratis.nl bezoekers.
Hoe kan ik chatten met Centralpoint?
Bellen of chatten kan natuurlijk ook. Bel: 088 4 300 300 of via WhatsApp werkdagen 0830: / 1730: uur. Hoe kan ik chatten met Centralpoint? Op de Centralpoint website kunt u uw vraag direct aan een van onze medewerkers stellen.
Chat met het Centrum Seksueel Geweld Centrum Seksueel Geweld.
Ben jij kortgeleden aangerand of verkracht? Heb jij hulp nodig of zit je met vragen? Het Centrum Seksueel Geweld kan je helpen. Onze hulpverleners staan voor je klaar. Iedereen die een nare seksuele ervaring heeft meegemaakt kan terecht op de chat van het Centrum Seksueel Geweld.
Snel chatten Kwadraad.
Deze keer: snel chatten. De mogelijkheid om te chatten hadden we al, maar we hebben deze uitgebreid. Voorheen kon je alleen chatten als je ook een account had op Mijn Kwadraad. Deze mogelijkheid laten we ook bestaan, bijvoorbeeld voor mensen die het juist prettig vinden om hun chatgesprekken te kunnen teruglezen.
Chat Jellinek.
Klik op de button om te chatten.: Anoniem chatten over alcohol en drugs. Heeft u vragen over alcohol of drugs en hoe u uw kind hierin moeten opvoeden dan kunt u anoniem chatten met een deskundige van de Chat Alcohol drugs.
Veilig op het internet/Chat Wikibooks.
Meld je ongenoegen bij een moderator zodat zij er iets aan kunnen doen en iedereen gezellig verder kan chatten. Op kletsen.com zijn tussen 0900: en middernacht moderatoren online die gezellig mee chatten en wanneer nodig mensen voor enige of langere tijd kunnen verwijderen.
Crisislijn 113 zelfmoordpreventie.
Of past chatten gewoon beter bij je? Neem dan contact met ons op via de chat door op de rode button rechts bovenin je scherm te klikken. Meld je anoniem aan en chat vertrouwelijk met een hulpverlener. De chat is 24/7 bereikbaar.
Service Rabobank.
Financieel Jaaroverzicht ontvangen. Service bij je producten. Service bij bankieren. Uit elkaar gaan. Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op of kom langs bij een Rabobank bij je in de buurt. Neem contact met ons op.
Gratis en veilig chatten zonder registratie op de Tjat.nl chatbox.
De website chat wordt betaald uit advertentie-inkomsten. Gratis chatten is dus echt gratis en zonder beperkingen. Mute of ban tijdens chatten. Als je op de chatbox tijdens het chatten een mute of een ban krijgt kan dat verschillende redenen hebben. Een mute betekent dat je nog wel op de chatbox aanwezig mag zijn en meelezen, maar niet meer zelf kan chatten. Als je niet meer op de chatbox kan komen heb je een ban. De toegang tot de chatbox is dan voor jou afgesloten. Een mute kan je op twee manieren krijgen, automatisch door de chatboxsoftware of opgelegd door een moderator of admin. Automute-filters in de chatbox werken op basis van een lijst met verboden woorden. Dit zijn voornamelijk reclamelinks naar schadelijke sites en prive-info die misbruikt wordt zoals emailadressen, telefoonnumers, adressen, enzovoort. Wanneer je tijdens het chatten een tekst of woord typt dat in het automute-filer staat, dan geeft de chatbox je een automute. De duur hiervan is variabel, van vijf minuten tot definitief. Het automute-filter bevat duizenden teksten en wordt elke dag aangepast. Daarom is het niet mogelijk deze lijst op de site te plaatsen.

Contacteer ons