Op zoek naar seoshop?

seoshop
 
SEOshop en it's' a mo! design.
We gebruiken uiteraard ook cookies, bedoeld om de site zo optimaal te kunnen laten draaien. Op het moment dat we een webshop hebben zullen we ook de gegevens vastleggen die we nodig hebben voor het correct afhandelen van je bestelling.
SEOshop overgenomen door Canadese Lightspeed.
SEOshop is nu echt puur webwinkelsoftware, maar zon veertig procent van de klanten verkoopt ook via een kassa in een winkel. SEOshop richtte zich ook al op serieuze ondernemers met een groot potentieel, maar samen met Lightspeed kunnen we nu ook de betalingen in een fysieke winkel verzorgen.
SEOshop: een miljoen groeigeld RetailNews.
Volgens Stelder kent SEOshop binnen Europa de lokale culturen en gebruiken waardoor het een voorsprong heeft op Amerikaanse concurrenten. SEOshop realiseerde naar eigen zeggen in 2012 een groei van 250 procent. Het webwinkelplatform verwacht dat de groei in 2013 zal toenemen met zon driehonderd procent.
Koppeling met Lightspeed voorheen SEOshop Laposta documentatie.
Koppeling met Joomla. Koppeling met TYPO3. Koppeling met externe software via API. Koppeling met Google Analytics. Koppeling met WordPress. Koppeling met WooCommerce. Koppeling met Google Contacts. Koppeling met myShop.com. Koppeling met CCV Shop voorheen BiedMeer. Koppeling met Lightspeed voorheen SEOshop.
SEOshop: een miljoen groeigeld RetailNews.
SEOshop: een miljoen groeigeld. SEOshop: een miljoen groeigeld. Het webwinkelplatform SEOshop heeft een nieuwe financieringsronde voltooid. HENQ Venture Capital gaat 11, miljoen euro investeren in het platform dat ondernemers mogelijk maakt een webwinkel te beginnen. Met het groeigeld wil SEOshop zijn positie in Europa verder uitbreiden.
SEOshop wordt Lightspeed: Per 1 januari Lightspeed Exact Online koppelingen in de App Stores Van Ons.
Van Ons feliciteert partner SEOshop met deze stap richting marktleiderschap op gebied van e-commerce en POS! Tot 1 januari koppel je je SEOshop met Exact Online via onze koppeling.: Via de Exact Online App Store. Via de SEOshop App Store.
SEOshop Email Enzo.
Typography in e-mails. DDMA Nationale E-mail Benchmark 2019. 12 januari 2017. SEOshop is met 9.000 webshop één van Neerlands grootste en beste SAAS oplossing op het gebied van webshops. Enzo heeft voor hun B2B traject de templates ontworpen. Responsive Design Develop.
Lightspeed reviews Lees klantreviews over www.lightspeedhq.nl 19 van 37.
Je hebt deze review al gerapporteerd. Ik heb alleen maar goede ervaringen met Seoshop, Ben 4 jaar geleden als internet ondernemer en begonnen met een Seoshop webwinkel. Ik heb ondertussen met meerdere andere webwinkel software gewerkt maar ben nu weer bezig met een Seoshop.
SEOshop/Lightspeed APP update: Meertalige ondersteuning en meer WebwinkelKeur. Leuk. Niet leuk.
Zo hebben we het eenvoudiger gemaakt voor jouw klanten om een beoordeling achter te laten en bieden we nu meertalige ondersteuning. De Lightspeed voormalig SEOshop APP stuurt vanaf nu automatisch de taal van de klant mee. Leden met een PRO pakket kunnen daarmee gebruik maken van meertalige uitnodigingen.
Cutoutcow verbonden met Lightspeed eCom App Cutoutcow.
Lightspeed POS Inc. heeft recent SEOshop overgenomen. SEOshop was al een marktleider in Europe als E-commerce serviceprovider. Bij SEOshop kon u al uw eigen webshop opzetten, en nu met de overname door Lightspeed gaat er een wereld open op de Omni-channel markt.
Webwinkelbouwer SEOshop haalt 11, miljoen euro op. Webwinkelbouwer SEOshop haalt 11, miljoen euro op.
SEOshop levert kant-en-klare webwinkels aan klanten. Wij leveren de tools waarmee zij hun eigen professionele webwinkel kunnen ontwerpen en onderhouden zonder dat ze daarvoor technische kennis nodig hebben, stelt mede-oprichter en CEO Ruud Stelder. Gebruikers betalen een maandelijks bedrag en een percentage van de omzet voor de dienst.

Contacteer ons