Resultaten voor autorijschool

autorijschool
 
KEMP Rijschool: rijbewijs halen in Lelystad, Almere, Hilversum, Zwolle.
Je rijbewijs halen kan bij ons al binnen een maand. KEMP rijschool is actief in Almere, Lelystad, Hilversum, t Gooi, Dronten, Zeewolde, Zwolle en Harderwijk. Rijbewijs E achter B. Er zijn nog geen posts. Autotheorie Online Webinar. 18 Augustus, 2020. Theorie Bromfiets Online Webinar. 8 September, 2020. Aanmelden 0320 218 080. Kies voor KEMP Rijopleidingen BV. KEMP Rijopleidingen BV is in 1989 begonnen als rijschool met één lesauto en inmiddels uitgegroeid tot de grootste rijschool in Flevoland en actief in Lelystad, Almere, Dronten, Zeewolde en Harderwijk. Wij geven naast autorijles ook rijlessen en opleidingen voor het scooter en motorrijbewijs, BE, bus, vrachtauto, code 95, nascholing voor chauffeurs, vaarbewijs etc. Steeds vaker weten cursisten onze rijschool te vinden. Rijschool KEMP is aangesloten bij de FAM Federatie Autorijschool Management, voert autorijlessen uit i.s.m. de ANWB Rijopleiding en is gecertificeerd VTL opleider in de Transport Logistiek. Lelystad Almere Hilversum Zwolle. Training tegen stress voor rijexamen? Dat doe je bij KEMP Rijopleidingen! Om examenkandidaten beter om te leren gaan met spanning vóór en tijdens het rijexamen geven we elke maand de ExamenSpanningReductieTraining. Kies voor rijschool KEMP Rijopleidingen. Heb C en BE gedaan en heb zeer goede ervaringen met deze rijschool.
Home Autorijschool JR.
Aenean vitae justo vestibulum, vehicula metus sed, efficitur diam. Etiam sodales sodales lacus, eget sodales magna molestie non. Donec bibendum magna arcu, ac ullamcorper lorem luctus vitae. Aenean vitae gravida nisl. Aenean semper egestas nisl vel facilisis. Autorijschool JR Veendam.
Autorijschool in Helmond Rijschool Xamen.
Ons team bestaat uit gemotiveerde rij instructeurs die niets liever willen dan jou zo goed en snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen. Je betaalt bij autorijschool Xamen uit Helmond vanaf 29, euro per rijles. Jij krijgt bij ons altijd een vaste rij-instructeur. Samen doorlopen jullie na elke rijles hoe het is gegaan. Zo krijg je zicht op hoe ver jij al bent met het auto rijden. Wij maken gebruik van rookvrije, moderne leswagens die goed onderhouden worden. Daardoor zit je altijd lekker achter het stuur tijdens je rijles. Wil jij liever middels een proef rijlespakket eerst kennismaken met het auto rijden? Maak dan een keuze uit één van onze voordelige actiepakketten. Dan heb je supersnel je rijbewijs op zak, zonder hier extra kosten voor te betalen! Je kunt bij ons ook een theoriecursus volgen, zodat jij met een zeker gevoel het examen in stapt.
Home Autorijschool Succes Middelharnis Rijles Middelharnis Rijles Dirksland Rijles Flakkee.
Autorijschool Succes lest uiteraard in de oude vertrouwde Flakkeese dorpen: Ooltgensplaat, Achthuizen, Den Bommel, Oude-Tonge, Nieuwe-Tonge, Stad a/h Haringvliet, Middelharnis, Sommelsdijk, Dirksland, HerkingenMelissant, Stellendam, Goedereede, Ouddorp. Kortom, Succes is te vinden op het hele eiland Goeree-Overflakkee. Maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld leerlingen vanuit Bruinisse kunnen ook bij Autorijschool Succes terecht.
Autorijschool Hufman in Amersfoort.
Zoals het volgen van een gedegen rijopleiding. Wil jij je rijbewijs halen voor auto, motor, aanhanger of bromfiets? Bij Rijschool Hufman leg je de basis voor vele veilige kilometers. Wat goed is, komt snel én blijft! Dat bewijzen onze uitstekende slagingspercentages en 100% tevreden leerlingen die na onze rijopleiding met plezier de weg op gaan. We zijn de op een na grootste rijschool van Nederland en werken met, zeer ervaren, enthousiaste instructeurs, die je helpen de knooppunten in het huidige verkeer te ontwarren. Dat kan alleen met constante kwaliteit, te beginnen met een acceptabel aantal rijlessen waarin het roze papiertje gehaald kan worden. Maar denk ook aan ons volgsysteem PlanGo, theoriecursussen en niet te vergeten ons eigen oefenterrein voor de bijzondere verrichtingen voor de motor. Alleen het beste is goed genoeg voor ons. De 5 zekerheden van Rijschool Hufman.: Gecertificeerde bekwame, gemotiveerde rij-instructeurs.; Hoogste slagingspercentage in de regio zonder tussentijdse toets.;
Autorijschool Delta.
Autorijschool Delta geeft al jarenlang rijles aan leerlingen van jong tot oud! Uiteraard kun je bij ons ook al beginnen met het volgen van je rijlessen zodra je 165, jaar bent. In termijnen betalen? Heb je het op het moment niet zo breed? En zou je graag in termijnen willen betalen? Wij snappen dat sommige mensen het krap bij kas hebben en wij willen deze mensen graag tegemoet komen. Onze pakketten bevatten aantrekkelijke deals waardoor je voor weinig geld een goede opleiding kunt volgen. Om het nog aangenamer te maken kun je zelfs in termijnen betalen. Hierdoor hoef je niet in één keer het gehele bedrag te betalen. Haal direct je rijbewijs!
Home Autorijschool De Haas.
Bij autorijschool de Haas krijgt u altijd een opleiding op maat. Je lest in je eigen tempo! Je vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart zodat je nooit meer lessen hoeft te nemen dan je nodig hebt. Bij autorijschool de Haas houden wij van een persoonlijke aanpak.
Autorijschool in Stellendam Veilig, verantwoord en met plezier de weg op!
In verband met de Coronamaatregelen volgens de richtlijnen van de RIVM is het volgen van het protocol, dat Dorine voor de rijschool nodig acht, verplicht. Dit protocol kan worden gewijzigd als de omstandigheden daarom vragen. Je wordt zo snel mogelijk van veranderingen op de hoogte gesteld. Autorijschool in Stellendam.
Rijschool Dakar.
Autorijschool DAKAR is inmiddels al weer een aantal jaren actief in de regios Aalsmeer, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoon en dit niet geheel zonder succes. Al velen haalden hun auto of motor rijbewijs bij rijschool DAKAR. Het slagingspercentage van de rijschool ligt continu boven het gemiddelde, iets wat wij samen met de leerlingen hebben weten te realiseren.
Autorijschool Andries.
Goed op weg! met Autorijschool Andries uit Doornspijk / Elburg / Nunspeet! Welkom op de website van Autorijschool Andries. Autorijschool Andries staat garant voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en professionaliteit. Bij ons kunt u tegen een scherpe prijs lessen. Waarom Autorijschool Andries uit Doornspijk?
Autorijschool Van Wassenberg Ervaren rijschool in Apeldoorn.
Autorijschool Van Wassenberg in Apeldoorn en omstreken. Wij zijn een kleine rijschool in Apeldoorn. Wij geven rijles met 2 instructeurs. De rijlessen worden gegeven in een Ford Fiesta. Dit is voor veel kandidaten de ideale lesauto, zo is ons gebleken.

Contacteer ons