Zoeken naar app

app
 
Zo werkt de Rotary App.
ZO DOWNLOAD JE DE ROTARY APP. Met de gratis Rotary App op je Android of Apple mobiele telefoon kun je Rotary nieuws bekijken, clubnieuws aanmaken, gegevens van clubleden bekijken en direct contact met hen opnemen en je attendance doorgeven. ZO DOWNLOAD JE DE ROTARY APP.
De UMC Zorg app.
Uw kind kan zelf de Zorg app downloaden en deze gegevens bekijken. Kan ik de app gebruiken als mijn verzekering nog niet is ingegaan of als ik niet meer bij UMC verzekerd ben? U kunt inloggen in de app als u op dit moment een verzekering heeft bij UMC Zorgverzekering.
De MijnTele2 App speciaal voor jou Download nu bij Tele2.
Je kunt nu je instellingen wel zien, maar niet aanpassen in de app. We zijn nu druk bezig zodat je dit voortaan wel via de app kunt doen. Verbruik en openingsscherm. Jullie willen het verbruik graag meteen gedetailleerd kunnen zien zodra je de app opent.
Download de Reisapp van Buitenlandse Zaken Nederlandwereldwijd.nl Ministerie van Buitenlandse Zaken.
Reisadvies-app zonder internetverbinding. De reisadviezen en contactgegevens van de meest bekeken landen en uw favorieten zijn ook offline te bekijken. Hetzelfde geldt voor de informatie over hulp in het buitenland. Om de reisadviezen bij te werken, heeft u wel een internetverbinding nodig. Wanneer u notificaties aan heeft staan, ontvangt u automatisch actuele meldingen over uw reisbestemming. U kunt voor actuele reisadviezen ook deze website en @247BZ op Twitter volgen.
Gratis EHBO-app voor hulp bij veelvoorkomende situaties Rode Kruis Nederland.
Heeft iemand hulp nodig? De app is voor iedereen die snel wil weten hoe je eerste hulp verleent. Je krijgt instructies over hoe te handelen in meer dan tachtig veelvoorkomende EHBO-situaties. De app bevat ook gesproken instructies voor bij bewusteloosheid, hevige bloeding en ernstige verslikking.
Apps Microsoft Windows 10 Officiële site.
Begin op je telefoon en voeg vervolgens de finishing touch toe op je tablet of laptop. De mobiele Microsoft Office-app. Met de mobiele Microsoft Office-app heb je alles letterlijk en figuurlijk in de hand. Word, Excel en PowerPoint allemaal gecombineerd in één handige app, zodat je overal productief kunt blijven.
Download de Mobiel Bankieren App ING Mobiel en internetbankieren.
Efteling-apps, bekijk en download ze hier!
De wereld van sprookjes is nooit ver weg. Download de gratis Efteling Kids app en breng je favoriete attractiepark tot leven bij jou thuis. Kleuren met Jokie en Jet, spelletjes spelen met Ezel of ontspannen met een van de verhaaltjes uit het Sprookjesbos: het is allemaal mogelijk!
Service contact BeterDichtbij.
U kunt BeterDichtbij makkelijk op uw nieuwe telefoon installeren in deze 5 stappen.: Download de BeterDichtbij app op uw nieuwe telefoon. Open de app en accepteer de Algemene Voorwaarden Klik onderaan in het startscherm op de link Al eerder geregistreerd.
DigiD DigiD app. DigiD logo. Rijksoverheid. ACCOUNT@1x. DigiD logo. ACCOUNT@1x. Externe link. Externe link.
sms sms-controle moet zijn geactiveerd in uw account. ID-check met de app van uw Nederlands paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Let op, u kunt alleen een rijbewijs gebruiken dat is uitgegeven na 14 november 2014. Nederlandse paspoorten die zijn uitgegeven op een consulaat, ambassade, grensgemeente of Schipholbalie zijn niet geschikt voor een ID-check. Lees meer over de ID-check. Heeft u nog geen DigiD dan kunt u de app niet activeren. Nieuwe DigiD voor in buitenland.
NU.nl website en apps NU Het laatste nieuws het eerst op NU.nl. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Wissel kleurenschema. Pijltje beneden. Huidige verkeerssituatie. Beurs aandelen. TV Gids. Voetbal wedstrijden.
Als je feedback hebt, of vragen of suggesties hebt om deze app te verbeteren, laat het ons weten via mobielsupport@nu.nl, via de feedback functie in de app, of via de hashtag nieuwnu. Je feedback is belangrijk voor ons, en de app blijven we continu verder ontwikkelen en verbeteren.

Contacteer ons