Meer resultaten voor loodgieter

loodgieter
 
Frank Lamberechts bvba uit Hoboken: uw loodgieter en installateur.
De installateur is ook ervaren in het ombouwen van de mazoutinstallatie centraal stooktoestel op stookolie naar een aardgasinstallatie. Vakmanschap en veiligheid staan hoog in het vaandel bij Frank Lamberechts. Neem contact op. Frank Lamberechts bvba is uw loodgieter en installateur voor.:
Loodgieter Dilsen-Stokkem 1207.be.
Installatie van loodgieterswerk en sanitaire app, gasleidingen en aansluitingen m.u.v. gasleidingen voor verwarmingssyst, waterleidingen, brandblusinstall, enz. Installatie van verwa.syst. op elektric, gas of stookolieapp, verwa.sketels, app. en leidingen voor ventilatie en klimaatregeling, enz. Installatie van klimaatregeling en ventilatie zonder verwarming 1. Loodgieter in Dilsen-stokkem.
Joeri Vermeulen loodgieter.
Bij Joeri Vermeulen bent u aan het juiste adres, wanneer u een ervaren loodgieter zoekt die u kan helpen met het installeren of repareren van alle sanitair in uw woning. Een loodgieter die ook instaat voor alles wat met de centrale verwarming of gasinstallatie in uw woning te maken heeft en rioleringswerken kan verrichten.
Loodgieter in Gent Loodgieterij Pieters staat voor u klaar!
Hoewel u vast en zeker een deel van de loodgieterswerkzaamheden in en rondom uw woning zelf kunt uitvoeren, heeft u bij ingewikkeldere klussen wellicht liever de hulp van een ervaren loodgieter bij de hand. Voor het uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden in Gent of omgeving bent u bij onze loodgieter in Gent aan het juiste adres!
Dieder De Loodgieter.
Dieder De Loodgieter. Dieder de Loodgieter is een jong en dynamisch bedrijf met een team vakmannen die gespecialiseerd zijn in renovatie en installatie van sanitair, verwarming, ventilatie en keuringsattesten voor mazout en gasinstallaties. Vanuit Leuven werken wij in heel Vlaanderen voor zowel de particuliere klanten als voor grote aannemers.
Loodgieter Encora.
Over de opleiding. Je leert de basis van sanitaire installaties en hoe je sanitaire toestellen moet aansluiten. Ook aan water, gas en afvoerleidingen wordt aandacht geschonken. Samen met Monteur CV en Aanvullende Algemene Vorming geeft deze opleiding recht op een diploma secundair onderwijs. Meer informatie en het uurrooster vind je in het intensief dagtraject loodgieter en monteur centrale verwarming.
Pardon Our Interruption.
You're' a power user moving through this website with super-human speed. You've' disabled cookies in your web browser. A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running. Additional information is available in this support article.
Loodgieter Loodgieter Loodgieter Jobs Jobs Jobs Diensten Diensten Diensten 2dehands.be. 2dehands.be. 2dehands.be.
Met meer dan 18 jaar ervaring heeft loodgieter ZB-SYSTEMS in Deurne de nodige kennis opgebouwd om u kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. 9 mei 2019 0753: Wijnegem. Loodgieter met 10 Jaar ervaring ketel, plaatsenGasleidingWaterleidingAfvoer, buizen, Ventilatie D systeem, gaten boren Diamond boor, Renova.
Loodgieter Wikipedia.
Het woord loodgieter is ontleend aan het gieten van stroken lood en loden pijpen. Deze stroken werden gebruikt om buizen waterdicht te maken. In het begin van de twintigste eeuw waren er nog geen gas of watertechnische installaties. De loodgieter bestond echter al. Op het dak werden van oudsher loden platen gebruikt. Die werden op een hellende tafel uitgegoten nadat het lood door verwarming vloeibaar werd gemaakt. In oudere gebouwen komt dakbedekking als lood voor, koper ook en later zink. Toen de waterleiding en riolering zijn intrede deden, werden er loden water en afvoerleidingen gebruikt, en kwam het bijbehorende werk bij de loodgieter terecht. In de volksmond noemt men een installateur vanwege de geschiedenis ook loodgieter. Het werkgebied van een loodgieter is in de 20e eeuw ruimer geworden.
Loodgieter in Antwerpen Loodgieterij Mertens de juiste vakman.
In het weekend zijn wij niet bereikbaar! In welke regio zijn jullie actief? Wij zijn actief in de regio van Antwerpen. Twijfelt u of uw binnen ons werkgebied valt? Dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons op nemen! Tel: 03 808 70 82. Wat zijn de werkzaamheden die jullie verrichten? Wij kunnen u helpen met al uw loodgieterswerkzaamheden, denk hierbij aan lekkages, verstoppingen, lekdetectie en CV ketel onderhoud. Heeft u vragen? Dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij beantwoorden uw vragen graag! Ma t/m vr: 08.00-19.00. Ons nummer: 03 808 70 82. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BVBA. Henri Caronstraat 13 bus 11070 Anderlecht. Antwerpen, Beveren, Deurne, Kontich, Lint, Schoten. Wij leveren onze diensten in.: Antwerpen en omstreken: Deurne, Wilrijk, Brasschaat, Merksem, Kontich, Mortsel, Kapellen, Schoten, Beveren, Boom, Lint, Edegem, Ekeren, Bornem, Willebroek, Schilde, Niel, Zwijndrecht, Borgerhout, Wommelgem. Copyright Loodgieter Antwerpen Onderdeel van Eco-Thermique BTW BE0849298940 0849.298.940 Disclaimer Privacybeleid Algemene voorwaarden. Call Now Button. Wij maken gebruik van cookies of vergelijkbare technieken om onze website te verbeteren.

Contacteer ons